La CUP de Sallent presenta candidatura dissabte

Amb el lema 'Recuperem la Vila', la Candidatura d'Unitat Popular de Sallent ha convocat per a aquest dissabte a les 19.30h a la Sala Vilà i Valentí una Assemblea Oberta per a presentar la candidatura a les eleccions municipals del mes de maig. En l'acte es donaran a conèixer els primers llocs de la llista electoral, un equip de persones preparades per afrontar el govern de l'Ajuntament de Sallent. També s'aprovaran el codi ètic i els eixos de treball que se seguiran en campanya i que seran les bases del programa electoral.

Després de quatre anys del govern de CiU i PSC, la CUP creu que no s'ha afrontat de cap manera la situació d'emergència social que vivim arran de la crisi econòmica. A més, valora aquest mandat com una etapa grisa, sense decisions importants i sempre pensant en termes electoralistes.

La CUP Sallent pretén capgirar la situació, bastint un programa que resolgui els principals problemes de la ciutadania, com són l'habitatge, l'atur i la manca d'espais de presa de decisions.